MUSIC BOX Bend čine sedmoro iskusnih, školovanih, profesionalnih muzičara i prijatelja. Oni sarađuju već više od deset godina, a u ovom sastavu poslednjih pet.

Četiri muška i jedan ženski vokal, originalno i upečatljivo, garantuju odličnu zabavu i nezaboravnu atmosferu na svakom nastupu i veselju.

Višedecenijsko iskustvo, svih članova benda pojedinačno, a i kao benda, čini MUSIC BOX jednim od najiskusnijih i najtraženijih bendova na muzičkoj sceni Srbije. Kako za svadbe, tako i za korporativne i programske zabave, žurke i proslave.

Glavna odlika benda, pored ogromnog iskustva, je i izuzetno širok repertoar: domaći i strani pop i rok, jazz, evergreen i instrumentalna muzika, svetski aktuelni hitovi, svetska nacionalna muzika i naravno kompletan starogradski i narodni repertoar.

Ova šarolikost muzičkih žanrova i verna, originalna interpretacija svakog od njih, izdvaja nas od drugih. Čini svaki naš nastup prepoznatljivim. Taj kvalitet i šarenolikost su upravo najbitnije stavke u odabiru benda za proslave.

Autentičnost izvođenja svetskih i domaćih pop-rok hitova je ono po čemu nas ljudi prepoznaju. A i po dobroj i kvalitetnoj narodnoj muzici, bez koje nema nijednog pravog štimunga i veselja u Srbiji.